fbpx
„Trăiește clipa, dar dă-i clipei valoare! Depinde doar de tine să-ți pui amprenta asupra ei.“

E Martie ! E luna mea, e luna Eleganţei !

de

Sunt multe feluri prin care o femeie poate fi descrisă, dar cu siguranţă, niciunul dintre ele nu surprinde complet ceea ce reprezintă ea, ceea ce simte ea şi, mai ales, cine este ea cu adevărat.

Îţi e alături ca mamă, te sprijină ca prietenă, te completează ca soţie … şi, indiferent de rolul ei în Universul tău, ştii că viaţa ta nu ar fi împlinită fără ea. O iubeşti în diferite forme şi pentru fiecare rol pe care viaţa i l-a oferit spre interpretare, iar ea, în orice ocazie, îţi dăruieşte şi o parte din suflet. Uneori – fără să realizezi, alteori – fără să apreciezi, darul ei va da contur existenţei tale.

De aceea nu întâmplător, la început de primăvară, ne gândim la femeia de lângă noi ca la un început al tuturor lucrurilor din viaţa noastră. Şi chiar dacă în multe ocazii o etichetăm ca fiind „de neînţeles”, în luna Mărţişorului, îi găsim logica în sufletul nostru.

Mărturisesc că, nu este simplu pentru mine să scriu un articol despre femei, fiind femeie. Şi asta pentru că, uneori, nici cele mai alese cuvinte nu exprimă îndeajuns emoţia, simţirea, trăirea.

Mai mult decât atât, am preferat întotdeauna să las faptele să vorbească despre mine, păstrându-mi încrederea că tot ceea ce este făcut din suflet este perceput ca atare. Cât reuşesc ?  – este o întrebare la care primesc răspuns zilnic.

Iar dacă m-aş descrie, aş face-o simplu, spunând că mă străduiesc neîncetat să îmi parcurg drumul vieţii cu eleganţă, lăsând în urma mea cuvinte potrivite, gesturi plăcute şi amintiri frumoase. Şi asemenea mie, atâtea femei care fac din eleganţă un stil de viaţă.

O astfel de femeie am întâlnit cu puţină vreme în urmă, şi aşa cum mă ştiţi, îmi place să vorbesc despre oamenii frumoşi care merită apreciaţi, dincolo de ceea ce vor să se afle despre ei.

Designer, fiică, prietenă, mamă, Mirela Pellegrini este una dintre acele femei care prin pasiune, muncă şi perseverenţă şi-a clădit succesul în carieră şi a obţinut armonia în viaţa personală. Creaţiile sale definesc astăzi eleganţa în modă şi evidenţiază femeia, în autenticitatea sa, oferindu-i confortul dar şi strălucirea pe care aceasta le caută într-o ţinută. Atenţia la detalii şi stilul prietenos prin care tratează fiecare clientă, transformă designerul Mirela Pellegrini în creatorul poveştii în care femeia, prin vestimentaţia respectivă, este personajul principal. Iar eleganţa, izvorâtă din pasiune şi creată de mâinile sale, aşază femeia pe podiumul pe care ea însăşi, în calitate de designer, merită să stea.

Sunt multe feluri prin care poate fi descrisă o femeie … dar dincolo de acestea, defilarea sa pe podiumul vieţii este foarte importantă atât pentru ea cât şi pentru cei din jur.

De aceea, nu întâmplător am ales să vă vorbesc despre eleganţă şi să vă prezint un creator al ei, în această lună în care TU, femeie, eşti sărbătorită.

Pentru că TU, femeie, meriţi să străluceşti în reflectoarele vieţii atât prin eleganţa faptelor tale cât şi prin eleganţa ţinutelor tale !

***

Am selectat pentru voi câteva ţinute create de Mirela Pellegrini, iar dacă şi vouă vă plac rezultatele muncii sale, poate alegeţi să oferiţi un cadou femeilor dragi din viaţa voastră sau săfaceţi un dar în perioada care urmează.

Mai multe creaţii ale Mirelei Pellegrini precum şi alte detalii care v-ar putea interesa le puteţi regăsi accesând www.mirelapellegrini.ro precum şi contul de Facebook: Mirela Pellegrini Atelier.

Foto: Facebook @ Mirela Pellegrini Atelier

 

Categorii:
Atitudine

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title