fbpx
„Trăiește clipa, dar dă-i clipei valoare! Depinde doar de tine să-ți pui amprenta asupra ei.“

MARtie cu un MĂRţişor autentic: Maria ARdeleanca

de

Când razele soarelui străbat frigul zilelor de februarie, mă gândesc la bucuria jucăuşă a primăverii. Îmi vin în minte culorile vesele ale naturii renăscute, ciripitul voios al păsărelelor, dar şi parfumul fără egal al zambilelor.

Mă bucură primăvara, prin zâmbetul ei din prima zi a lunii lui Mărţişor în care natura se dăruieşte, iar oamenii îşi oferă simbolic purtători de noroc. Mă bucură primăvara, pentru mugurii de speranţă pe care îi răsădeşte în sufletele noastre, dar şi pentru fiorul de energie pe care ni-l dăruieşte. Mă bucură, pentru lumina pe care o văd reapărând pe chipurile oamenilor şi pentru culoarea zâmbetului lor.

Mă bucură, pentru că este un anotimp al renaşterii, al reinventării şi al creativităţii, un anotimp pe care, mulţi dintre noi îl poartă permanent în suflet. Iar o parte, reuşesc să şi exprime din ceea ce sufletul lor poartă. Un astfel de om este Maria Ardeleanca.

Un om care se exprimă prin ceea ce crează, mai mult decât vorbeşte despre ceea ce îi place să facă. Un om căruia îi regăseşti pasiunea în fiecare mărgeluţă pe care o ataşează unui şir dintr-un colier creat. Un om căruia îi citeşti sensibilitatea prin modelele realizate şi îi simţi bucuria prin culorile alese.

Creaţiile sale mi-au atras atenţia cu puţin timp în urmă, dar suficient de mult încât să aleg să vă scriu pe această temă. Le-am remarcat pentru culoare, stil, frumuseţe, eleganţă, şi pentru că m-au făcut să mă gândesc la pozitivitatea şi energia primăverii. Şi m-am mai dus cu gândul şi la faptul că, în fiecare an caut „mărţişorul” care să mă reprezinte în acea primăvară. Un obiect autentic, în care să regăsesc amprenta creatorului său.

Dacă şi vouă vă plac rezultatele muncii sale, poate alegeţi să oferiţi sau săfaceţi un cadou „Lucrat cu mult drag si bucurie !”, după cum afirmă însăşi Maria Ardeleanca.

 

Mai multe creaţii ale Mariei precum şi alte detalii care v-ar putea interesa le puteţi regăsi accesând conturile de Facebook: Maria Ardeleanca şi Frumusete Eleganta Pasiune – MEB

 

Foto: Maria Ardeleanca via Facebook.

 

Lasă un comentariu:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Menu Title